Guidance D.O.O. Beograd – ICT kompanija

Guidance D.O.O. Beograd je osnovan 2001. Godine.

Osnovne smernice našeg sadašnjeg poslovanja i buduceg razvoja jesu tri IT sektora:

  • ICT obrazovanje & treninzi
  • ICT konsalting & razvoj softvera
  • Implementacija ICT rešenja

U našim prostorijama IT profesionalci pohadaju visoko specijalizovane kurseve koji pokrivaju sve tehnologije koje Microsoft ima da ponudi.

Guidance D.O.O. Beograd je ponosan što ima u svom timu profesionalce sa Microsoft-ovim sertifikatima.

Guidance D.O.O. Beograd je clan Ever Near grupe koja pruža širok spektar offshore / nearshore outsourcing usluga iz Beograda (Srbija) klijentima širom sveta.

 

  • Razvoj aplikacija za srednja i velika preduzeca
  • Administrativne, Sekretarske i Backoffice usluge
  • Podrška IT infrastrukturi i Internet Monitoring usluge
  • Usluge održavanja (održavanje i unapredenje postojecih aplikacija, implementovanje izmena, ispravljanje grešaka itd.)
  • Clanovi tima koji rade sa udaljenog mesta, rade za Vas.

 

Nearshore centri su locirani u Beogradu, glavnom gradu Srbije i Skopju, glavnom gradu Makedonije i oba centra se nalaze na Balkanu ( Centralna Evropa).

Obe lokacije se nalaze veoma blizu aerodroma. Beograd I Skopje se nalaze u istoj vremenskoj zoni kao i Brisel, Amsterdam i Paris.

Obe lokacije su samo na 2-3 sata udaljenosti avionom. Zbog toga, mi volimo da ih zovemo 'nearshore' predstavništva radije nego klasicna “offshore” okruženja. Ever Near Brussels može biti vaša specijalisticka veza za obezbedivanje navecih internacionalnih standarda kvaliteta. Nalazi se veoma blizu, što Vam omogucava da budete potpuno obavešteni o svim radnim procesima i tehnikama. U svakodnevnom radu, naši zaposleni u Beogradu I Skopju koriste engleski jezik i vecina njih je vec radila u inostranstvu ili za neku inostranu kompaniju.

Ako neki deo vašeg posla može da se uradi delimicno ili potpuno, van vašeg radnog mesta, molim Vas da nas kontaktirate, kako bi dobili usluge visokog kvaliteta, na vreme i kako bi uštedeli novac.